top_303.jpg

Sydamerika

Det är lätt att förstå varför så många förälskar sig i Sydamerika. Kontinenten som erbjuder vidunderlig natur, häftiga storstäder, paradisiska stränder, intressant historia, fascinerande kultur och en mat- och vin tradition som inte går av för hackor. Ja, här finns helt enkelt resmål för alla sinnen och smaker.

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap kring resmålen i Sydamerika och hjälper er gärna att skräddarsy just er drömsemester. Vi ordnar allt från rundresor där allt ingår (hotell, transport, guide, upplevelser och måltider) till resor där ni tar er fram på egen hand.

De paket och program ni ser på hemsidan kan förlängas, kortas ner och kombineras med andra destinationer. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi er!

 

Argentina

Landet med den mest varierande naturen. Från Iguazu Falls i norr till otroligt vackra Patagonien i söder. Låt dig hänföras av eldig tango i Buenos Aires eller strosa omkring på vingårdarna i Mendoza.

 

Brasilien

Sydamerikas största land förtjänar lite extra tid. Här finns allt man kan önska och lite till. Fantastiska människor, samba, fotboll, världens största regnskog, ett imponerande djurliv, spännande städer och mycket, mycket mer.

 

Chile

Den dramatiska naturen i Chile är helt oförglömlig. Du som är naturälskare måste åka hit, du kommer inte bli besviken. Se Andernas snöiga bergstoppar, fjordar, pingviner, valar och fantastiska kustlandskap.

 

Uruguay

Det lilla landet med atmosfären du aldrig glömmer. Människorna är givmilda och tar emot dig med en öppen famn. Dessutom finns här Sydamerikas bästa stränder och ett pulserande nattliv.

 
Ecuador

Ecuador

Ecuador är en hel värld i ett litet land, fascinerande och välsignat av den varierande naturen, redo att uppfylla dina drömmar! En resa hit är ett äventyr och en upplevelse ni sent kommer glömma.

 

Peru

Peru

Landets största berömdhet är utan tvekan Maccu Picchu och historien om Inkafolket. En vandring längs Inkaleden och en bestigning av Maccu Picchu är ett äventyr ni sent kommer glömma.

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA