top_431.jpg

Tallink & Silja Line


Med Tallink finns en mängd olika typer av resor beroende på vad du är ute efter. Du kan åka på kryssning med olika teman som t.ex. familjekryssningar med extra mycket kul för barnen, konferensresor i moderna och professionella miljöer, gruppresor som t.ex. svensexor eller möhippor, resa reguljärt till någon vacker stad i Europa eller boka in ett hotellpaket någonstans och ta med dig bilen på båten om du vill. Utbudet är enormt vare sig du ska resa på egen hand, med familjen eller vännerna/arbetskamraterna. 

För att kunna hjälpa er på bästa sätt ber vi er fylla i en bokningsförfrågan här nedan, med era önskemål. Ni är även välkomna att kontakta oss via mail eller telefon för mer information.

Skicka en bokningsförfrågan
 
Familjekryssning

Familjekryssning

På en familjekryssning finns allt skoj samlat under ett och samma tak. Utöver spänningen att få åka på utflykt på en jättestor båt finns Kidz club, med en mängd rolig underhållning som bollhav, pyssel, tipsrundor och barndisko och under skolloven kan barnen träffa Mumin, Lilla my och hunden Lotte.  
 
S:t Petersburg

S:t Petersburg

I staden även kallad Nordens Venedig finns 42 öar, 500 broar och en mängd vackra palats och byggnader som gör staden väl värt ett besök. Här kan du besöka vinterpalatset, Peter-Paulfästningen eller det enastående museet Eremitaget. Vill du shoppa finns många exklusiva butiker och marknader.

 
Konferenskryssningar

Konferenskryssningar

I moderna mötesplatser och lokaler erbjuder vi konferenskryssningar i en vänlig och professionell atmosfär. Er konferens blir ett minnesvärt event där ni kan inta luncher och middagar i vårt stora utbud av restauranger. Vill ni koppla av efter arbetsdagen är utbudet av underhållning ombord stort.

 

Hotellpaket

Hotellpaket

Boka en minisemester med hela familjen eller res bara på tu man hand. Med våra hotellpaket bokar du kryssning med övernattning på något hotell. I t.ex. Tallinn finns många hotell med spakoncept, när till shopping, sevärdheter och uteliv.

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA