top_392.jpg

Boka kryssningar med Royal Caribbean


Royal Caribbean erbjuder kryssningar till närmare 300 resmål över hela världen. Du bor på ett flytande hotell, packar bara upp resväskan en gång och vaknar upp på nya spännande destinationer varje dag. En kryssning är en kombination av både sol och bad, storstads-, och upplevelsesemester. Beroende på vilken resrutt du väljer, har du flera dagar i land på olika destinationer och ett par dagar till havs. När du går i land är det upp till dig vad du vill göra och upptäcka. Vanligtvis finns det anordnade utflykter du kan vara med på eller så bestämmer du helt själv hur du ska spendera din dag. En kryssning är ett perfekt alternativ för dig som vill upptäcka så mycket som möjligt på din semester.

Allure of the Seas - Underhållning

Show och underhållning

Det händer något ombord från morgon till sen kväll. För att du ska hålla dig uppdaterad får du vårt engelskspråkiga nyhetsbrev "Cruise Compass" till din hytt varje dag.

Aktiviteter

Aktiviteter

Vågsurfa ombord, åk Zip-line över boardwalken, prova klätterväggen, testa golfsimulator eller putting green, besök det magnifika ShipShape Spa, spela minigolf eller njut av en drink vid poolkanten.

Restauranger

Restauranger och barer

Alla våra kryssningsfartyg är utrustade med ett stort utbud av restauranger, barer och caféer som tillfredsställer även den mest kräsna gästen.

Allure of the Seas - Konferens

Konferens- och gruppresor

Du kan även skräddarsy ett specifikt evenemang eller hela ditt reseprogram med hjälp av dina gruppvärdar ombord. Från egendesignade menyomslag vid ett privat cocktailparty till din egen teaterföreställning.

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA