top_439.jpg

Se till att du är rätt försäkrad


Europeiska ERV erbjuder en mängd olika försäkringar oavsett om du ska åka på charterresa, tjänsteresa, kortare weekendresa, eller vara borta länge.

Gå vidare till Europeiska ERV

Avbeställningsförsäkring

Avbeställningsförsäkring

Få pengarna tillbaka i händelse av att något oväntat skulle ske som gör att du t.ex. inte kan fullfölja din resa eller utnyttja dina biljetter till evenemanget.

Reseförsäkring

Reseförsäkring

En försäkring för både korta och långa resor. En bra försäkring att kombinera med din egen hemförsäkring. Denna reseförsäkring går att skräddarsy vare sig du ska åka på en kortare weekendresa, charterresa eller backpacka under en längre tid.

 
Företagsförsäkringar

Företagsförsäkringar

Utforma den bästa försäkringen för just ditt företag när det gäller tjänsteresa eller utlandplacerad personal. Oavsett om ni är ett stort börsnoterat företag eller ett litet eller medelstort företag finns en försäkring som passar just ert företag.

Besöksförsäkring

Besöksförsäkring

Se till att dina utländska släktingar och vänner är försäkrade under sin vistelse i Norden. Försäkringen ersätter kostnader för sjukvård, akut tandvård och resa hem för fortsatt vård

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA