top_352.jpg

Sport- och evenemangsresor

Hos oss kan du boka sport- och evenemangsresor resor över hela världen till bra priser. Upplev stämningen på plats. Se en fotbollsmatch på arena Camp Nou i Barcelona, lyssna på opera i den gamla amfiteatern Arena di Verona i Verona, gå på en musikal i West End i London eller njut av mullret från Formel 1 bilarna i exempelvis Hungaroring i Budapest. Vi hjälper dig att boka både flyg, hotell, hyrbil samt biljetter till evenemangen.

Skicka en bokningsförfrågan

Fotbollsresa

Fotboll i Barcelona

Upplev fotboll på plats i Barcelona! Detta är fotboll när den är som bäst! Stämningen på en match i Liga BBVA är oslagbar! Se något bland det bästa som fotbollen har att erbjuda i världen.
Opera på Arena di Verona

Opera på Arena di Verona

Den gamla romerska amfiteatern Arena di Verona är världens största opera. Här utspelar sig varje sommar operafestivaler med föreställningar såsom Aida, La Traviata, Rigoletto och givetvis Shakespeares Romeo och Julia. En upplevelse utöver det vanliga!

 
Musikal i London

Musikal i London

Är man i London bör man se en musikal! Besök någon av de stora musikalteatrarna i West End och välj bland ett utbud av dom mest berömda musikalerna i världen, såsom klassiska Phantom Of The Opera eller ABBAs Mama Mia.

Formel 1

Formel 1

En Formel 1 resa är en oförglömlig resa för den motorintresserade. Det underbara mullrandet från motorerna hörs på flera hundra meters håll. Kombinera evenemanget med att utforska staden ni bor i.

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA