land_27.jpg

Västra Karibien, 7 nätter, Freedom of the Seas

Kryssning med Freedom of the Seas.

Pris fr. ca 5 195:-
Gör en bokningsförfrågan på den här resan
En rutt som tar dig från heta Miami via exotisk avskildhet på Labadee-Royal Caribbeans egna ö i Haiti till Jamaica med sin pulserande reggaemusik. Rutten fortsätter till Mexicos gamla mayastäder via ett möte med rockor på Grand Cayman. Vackra Västra Karibien har något för alla.

LABADEE - Haiti
Labadee är beläget mellan Kuba och Puerto Rico. Ett orört öparadis med fantastisk natur och häftiga vattensportaktiviteter. Här kan du prova på skärmflygning eller padla kajak bland de vackra korallreven. Här kan du även fynda bland lokal konst och hantverk.

FALMOUTH - Jamaica
I Falmouth finns mycket historia att upptäcka. Här kan man bl.a besöka hamnen varifrån socker, rom och kaffe skeppades till England på 17- och 1800 talet, smaka på rom i romdestilleriet Appleton Estates och den berömda Jamaicanska maten med jerk-kryddning eller shoppa i Albert George Shopping & Historical centre. Här hittar du lokala produkter och varor som du inte hittar någon annanstans.

GEORGE TOWN - Grand Cayman
Här kan du kela med stingrockor i Stingray city, titta på havssköldpaddor som föds upp på Turtle Farm, segla katamaran eller bara ligga och koppla av på den världsberömda stranden Seven-mile beach som sträcker sig längst Grand Caymans kustlinje.

COZUMEL - Mexico
Cozumel erbjuder total avkoppling i en gästvänlig atmosfär. Här kan du ägna dig åt den sedvanliga avkopplingen på stranden, dykning i korallreven eller någon av de många vattensportsaktiviterna. Eller så kan du besöka resterna av små mayastäder från tiden på mayaindianernas kultur blomstrade på ön.

Avresehamn: Port Canaveral, Florida
Antal nätter: 7
Område: Västra Karibien
Fartyg: Freedom of the Seas

Resrutt:

Dag Anlöpningshamn Ankomst Avgång
Sön Port Canaveral, Florida   16:30
Mån Till havs    
Tis Labadee, Haiti 08:00 16:00
Ons Falmouth, Jamaica 10:00 19.00
Tor George Town, Grand Cayman 08:00 16:00
Fre Cozumel, Mexiko 10:00 19:00
Lör Till havs    
Sön Port Canaveral, Florida 06:00  

*Anlöpningshamnar och tider kan variera.

Avresedatum: Hela året.

I priset ingår:
  • Del i vald hyttkategori
  • Alla måltider ombord*
  • Aktiviteter ombord
  • Underhållning och shower ombord varje kväll
  • Gratis roomservice
  • Gym ombord
  • Hamnavgifter och skatter
  • Förbetald dricks till servicepersonalen**
* Vissa restauranger mot tillägg, betalas ombord.
** Dricks tillkommer på bar- och SPA notan, betalas ombord.

Alla priser är frånpriser per person i svenska kronor baserat på att 2 personer delar hytt i billigaste hyttkategori i lågsäsong. Priserna varierar och är beroende av tillgång. FLYG TILLKOMMER. Priserna inkluderar måltider, skatter och avgifter samt merparten av dricksen ombord. Alla resrutter, datum och priser var korrekta vid publiceringstillfället, men de kan ändras och är beroende av tillgänglighet. Fullständiga villkor anges i katalogen eller på royalcaribbean.se. Vi tar förbehåll för tryckfel.

FÖR DAGENS BÄSTA PRIS OCH ÖVRIG INFORMATION KONTAKTA OSS.

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA