top_441.jpg

Air France och KLM

Hos Flygkompaniet kan du boka resor med Air France och KLM. Efter 2003 har dessa två stora flygbolag ingått ett samarbete med varandra och ingår även i Skyteam alliansen som med sina 19 medlemmar tillsammans erbjuder bra förmåner och hög servicenivå på sina över 15 000 dagliga flygningar till 1000 destinationer i nästan 200 länder.


SkyTeam

SkyTeam
Med Air France och KLM kan du smidigt flyga över hela världen då de med sina 573 flygplan trafikerar över 273 destinationer. Andra fördelar med Air France och KLM är att det alltid ingår högkvalitativ mat och dryck på flygningarna och att du kan samla poäng när du reser, som kan användas till uppgraderingar och gratisresor. Ju mer du reser ju billigare blir det för dig.

 
Air France Seat Plus

Utnyttja "Seat Plus" - alternativet på nästan alla Air France-flygningar
Air France erbjuder dessutom ”Seat plus” när du gör din bokning. Med Seat plus har du möjlighet att välja ett säte vid någon av nödutgångarna, vilket ger dig mer benutrymme (minst 10 cm jämfört med standardsäte).

 
  Air France Airbus 380

Flyg med Airbus 380!
Vill du dessutom ha en oförglömlig upplevelse ska du boka en flygning med Airbus 380. Detta passagerarplan är större, tystare och mer miljövänligt än något annat flygplan och erbjuder underhållning så som film, musik, tv-spel, barer och till och med en konstutställning ombord.

 

Med Air France och KLM reser du alltid med hög komfort och kvalitet!


Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA