top_355.jpg

Flygbiljetter

Vi på Flygkompaniet säljer flygresor till hela världen. Nedan hittar du ett urval av aktuella flygpriser till diverse destinationer. Skicka oss gärna en bokningsförfrågan eller kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta det lägsta priset till din önskade destination just nu.

Skicka en bokningsförfrågan

Miami beach

Rundresa med flyg

Ska du ut på en längre resa och vill passa på att se lite mera medan du är borta kan du hos oss enkelt boka flygbiljetter till en destination och hem från en annan. Varför inte flyga till Ecuador, resa runt och sedan flyga hem från Peru. Eller flyga till Miami, utforska den staden och sedan vidare till Bolivia.

 
Air France A380

Air France och KLM

Med Air France och KLM flyger du till över 273 destinationer världen över. Air France och KLM erbjuder komfortabla flygningar och du kan tillgodoräkna dig poäng vid varje flygning som i längde gör det billigare för dig att resa.

Läs mer
Res nu - Betala sen

Res nu - Betala sen

Hos oss på Flygkompaniet kan du betala din resa i din egen takt. Det finns många alternativ och du kan lätt hitta ett som passar just din ekonomi. Hör med oss så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning.

Läs mer
 

Kontakta flygkompaniet

0771 - 72 72 72
Europeiska Reseförsäkringar
Är du rätt försäkrad på resan? Flygkompaniet har tillsammans med ERV Reseförsäkringar tagit fram en försäkringslösning. Läs mer och se om du är skyddad.
Flygkompaniet AB Tel 0771-72 72 72 Vardagar 09.00-18.00 bokning@flygkompaniet.se
Flygkompaniet har ställt statlig resegaranti hos kammarkollegiet

SabreccPATA